Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-k arra szolgálnak, hogy egyszerűbbe, személyre szabottá tegyék a böngészést.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

A rendelés kézhez vételétől számított 14 napon belül, minden indoklás nélkül visszavesszük a termékedet. A visszaküldés előtt kérlek egyeztess velünk a 'konyhaland@gmail.com' e-mail címen, ahol akár visszahívást is kérhetsz!

Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A garancia érvényesítéséhez az alábbi lépéseket kell követned.

A 14 napos pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének menete:

  1. Töltsd ki az Elállási nyilatkozatot és juttasd el nekünk e-mailben az 'info@konyhaland.hu' címre.
  2. Gondosan készítsd össze a terméket annak minden tartozékával együtt.
  3. Tedd bele a csomagba a kitöltött Visszaküldési nyomtatványt.
  4. Zárd le a csomagot
  5. Posta vagy futárszolgálat segítségével juttasd el a csomagot az alábbi címre: KonyhaLand.hu webáruház,  Webshippy Logisztikai Központ, 2151 Fót East Gate Business Park, C/2

A pénzvisszafizetési garancia esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. A garancia érvényesítésesetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését (pl. törött pohár/tányér)! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

A 14 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető zárt csomagolású termékek tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta. Az ilyen termékek visszavétele a kereskedőtől nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel, bőrrel, vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék minősége már nem garantálható. 

 

További információk

 

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Elállási/Felmondási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül, a KonyhaLand.hu webáruház visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is.

Üdvözlettel: