Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-k arra szolgálnak, hogy egyszerűbbe, személyre szabottá tegyék a böngészést.

Menü

Konyhai eszközök főzéshez

Minden konyhai eszköz amire a főzés során szükséged lehet az előkészítés és a főzés során! Kínálatunkban találkozhatsz praktikus edényekkel, áramvonalas serpenyőkkel, pengeéles késekkel. Válogathatsz a praktikus konyhai eszközeink, keverőtálaink, akác és bambusz vágódeszkáink között. Beszerezheted a tökéletes ételhez szükséges különleges alapanyagokat, szószokat.
Edény, Fazék Edény, Fazék
Edény és fazék minden mennyiségben! Modern konyhafőnökök és veterán háziasszonyok egyaránt megtalálhatják igényeiket kielégítő edényt. A szóló edényeken kívül edénykészletek, gránit bevonatos edények, indukciós edények mind csak arra várnak, hogy varázslatos ételeket készíts bennük!
Serpenyő Serpenyő
Serpenyők a gondtalan főzésért! Serpenyőkínálatunkban egyszerre található meg a kényelem és a komfort. Tartós, tapadásmentes bevonattal ellátott darabok, amelyekkel élménnyé válik a főzés!
Kés Kés
Kések prémium minőségben, készleten a KonyhaLand-en! Szakácskések, séf kések és késkészletekkel szeretnénk segíteni, hogy a főzés élménnyé váljon. Tudjuk milyen kellemetlen pillanatokat okoz, mikor az életlen kés miatt nem halad az étel, erre szeretnénk megoldást kínálni pengeéles készkészleteinkkel!
Konyhai eszközök Konyhai eszközök
Konyhai eszközök a gondtalan főzésért. Praktikus és időtálló prémium eszközeinkkel élménnyé válik a főzés. Akár egy professzionális konyhát is felszerelhetsz portfóliónkból az alapvető eszközöktől egészen a különlegesebb darabokig. Keresd őket készletben.
Műanyag tál, Keverőtál Műanyag tál, Keverőtál
Műanyag tál leegyszerűsíti az előkészület lépéseit. Keverőtálak, mérő edények mellett funkcionális szelető, aprító edények is rendelkezésedre állnak!
Vágódeszka Vágódeszka
Vágódeszka több méretben, stabil anyagból. Bambusz vágódeszka, márvány- illetve klasszikus fa vágódeszkák között válogathatsz a KonyhaLand-en! Mintás, egyedi vágódeszkák tökéletes választás ajándékba.

Keresés