Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-k arra szolgálnak, hogy egyszerűbbe, személyre szabottá tegyék a böngészést.

Menü

Tároláshoz

Konyhai tárolóeszközök könnyítik meg mindennapjaid. Felejtsd el a kaotikus állapotokat a konyhában és találd meg mindennek a helyét a konyhában! Tetszetős üveg tárolók, fém dobozok, vákumtároló dobozok állnak rendelkezésedre!
Tárolódoboz Tárolódoboz
Masszív tárolódobozokat keresel? Legyen akár fém-, műanyag-, üveg- vagy kerámia tároló garantált minőségben kapod meg az általad kiválaszott eszközök, akár már másnapra! Többféle mintázattal, különböző színekben.
 Termosz, kulacs Termosz, kulacs
Erősített műanyag kulacsok, fém termoszok sokféle mintázattal, készletről akár másnapra! Equa, Quokka és sok más márka termoszai várnak rá, hogy Téged szolgáljanak.
Csomagoláshoz Csomagoláshoz
Ugye, hogy nincs jobb az otthon elkészített szendvicsnél? Hatékony, többször használható csomagolóanyagok, hogy az othoni ízeket egész nap, fennakadás nélkül magaddal vihesd!
Csatos üveg Csatos üveg
Csatos üvegek 0.10 l-től akár 1.5 literes kiszerelésig. Tárold praktikusan és kényelmesen házilag készített szörpjeid és más finomságokat. Öblösebb üvegek és hosszú csatos üvegek folyadékok tárolásához egyaránt rendelkezésedre állnak!
Fűszertartó Fűszertartó
Fűszertartók akár másnapra! Mágneses innox fűszertartók, forgatható, fűszertartó állványok, illetve klasszikus fűszertartók közül válogathatsz.
Befőttes üveg Befőttes üveg
Csatos és hagyományos befőttes üvegek 0.25L-től akár 1,5 literes űrtartalomig. Ideális tárolási megoldás házi lekvárjaidhoz és savanyúságaidhoz!

Keresés