Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. A Cookie-k arra szolgálnak, hogy egyszerűbbe, személyre szabottá tegyék a böngészést.

Menü

ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g

Ár:
8.290 Ft
Cikkszám: WBPR-21656
Elérhetőség: 750 db raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

           14 napos pénzvisszatérítési garancia     

Leírás és Paraméterek

ZeoFLAVIN-C 10 féle gyümölcs koncentrátuma, 230g: ZeoFlavin-C 10 féle gyümölcsből készült, C-vitaminban gazdag gyümölcsvelő-koncentrátum, antioxidáns hatású étrend-kiegészítő. Összpolifenol tartalom a napi adagban (10g): 40mg. Kiszerelés : 230g Minőségileg válogatott, 10 fajta, antioxidáns tartalmú gyümölcsből, egyedi technológiával, a természetes hatóanyagok maximális megőrzésével készített koncentrátum, amely a gondos feldolgozásnak köszönhetően megőrizte magas flavonoid, polifenol növényi antioxidáns tartalmát. Gyümölcsök a ZeoFlavin-C lekvárban. Fekete bodza velő Fekete ribizli velő Fekete szeder velő Csipkebogyó velő Meggy velő Piros ribizli velő Málna velő Kékszőlő velő Szilva velő Homoktövis velő A ZeoFlavin-C tartalmaz C-vitamint, flavonoidokat, antocianinokat, ásványi anyagokat, kalciumot, vasat, magnéziumot, káliumot. Az antioxidánsok hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok csökkentéséhez. A ZeoFlavin-C olyan növényi anyagokat tartalmaz, amely természetes módon erősíti az emberi immunrendszert , lekötheti a káros szabad gyököket, javíthatja az emésztést és az anyagcserét. Adagolás, tudnivalók : Napi két teáskanállal (10 ml), vegyen a szájába és lassan szopogassa el. Az adagot ne emelje 5  teáskanál (25 ml) mennyiség fölé. Tartsa a szájában minél tovább a tökéletes felszívódás érdekében. Amennyiben napi 10 grammot (2 teáskanál) fogyaszt belőle, 1 termék 20 napra elegendő adagot tartalmaz. Tárolás : Száraz, hűvös helyen. Felbontás után eredeti csomagolásában, visszazárva, hűtőszekrényben tárolandó. Figyelmeztetés : Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A napi maximális mennyiséget (25ml) ne lépje túl. OÉTI regisztrációs szám : 4423/2009 - 24207/2020 A fekete bodza A tanulmányok azt mutatják, hogy a bodza kivonat hatékony kezelés az influenzára . Leggyakrabban a nátha orrfolyás és torokfájás tüneteinek kezelésére használták régen, valamint segít csökkenteni a lázat, izomfájdalmakat és az influenza más tüneteit. Kutatások kimutatták azt is, hogy a bodza bogyó, antibiotikum kezeléssel együtt, jótékony hatással van a szinusz fertőzésekre.A fekete bodza ösztönzi az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, melyek influenza-szerű tüneteket okoznak. A fekete bodza antioxidáns és immunrendszer erősítő tulajdonságai jótékony hatást gyakorolnak a test normális reagálására az A és B vírusok által okozott influenzával szemben. A bogyók, mint a legtöbb bogyós növénynél, tele vannak antioxidáns flavonoidokkal . A fekete ribizli A fekete ribizli magas vitamin-, cukor- és savtartalma, kellemes aromája miatt népszerű. C-vitamin tartalma meghaladja a csipkebogyóét. A benne lévő C-vitamin stabilitása az aszkorbin-oxidáz enzim hiányával magyarázható.  A C-vitamin mellett, a bogyó leginkább magas antocianin tartalmának köszönheti gyógyhatását. A kis %-ban előforduló antocianinek flavonolokkal alkotott kondenzált termékei, növelik az antocianinek stabilitást , míg gyógyhatásuk valószínűleg az antocianinekéhez hasonló. A termésben közepes mennyiségben előforduló fahéjsav származékok szintén stabilizálják az antocianineket. A fekete szeder A fekete szeder rendszeres fogyasztásával, növelhetjük testünk védelmét a szív- és érrendszeri gondok, illetve a cukorbetegséggel szemben. A gyümölcsben lévő vegyületek az agyi erekre is pozitív hatást gyakorolnak, ami jobb memóriát jelenthet. A benne lévő antocianinok , a szemünk védelmét és egészségét is képesek fokozni, például segíthetnek a sárgafoltok kialakulása ellen. A fekete szeder rendszeres fogyasztása immunrendszert erősít , gyulladást csökkent és daganatellenes hatással is bír. A csipkebogyó A csipkebogyó különösen jótékony hatása főként a magas C-vitamin tartalmának köszönhető, tízszer több C-vitamint tartalmaz, mint a meghűlések esetén gyakran használatos citrom. A C-vitamin pedig köztudottan növeli a betegségekkel szembeni ellenálló-képességünket, ezért kiváló meghűléses betegségek ellen. A C-vitaminon túl cukrot, pektint, gyümölcssavakat, magnéziumot , vasat, kalciumot, illóolajat, cseranyagot, nyomokban karotint, B1-, B2-, K- és P- vitaminokat is tartalmaz. A meggy A meggyben található vegyületek többféle módon is védenek a különböző gyulladásos eredetű betegségek ellen, amilyen a rák, a szív- és érrendszeri betegségek, a metabolikus szindróma és az Alzheimer-kór. A meggynek például vannak olyan összetevői, amelyek képesek ki- és bekapcsolni az ebből a szempontból meghatározó géneket, módosítanak olyan sejt-jelző molekulákat , mint a tumor nekrózis faktor, és jótékonyan hatnak kardiovaszkuláris egészségünkre - egy tanulmány szerint ezzel akár 65%-kal is csökkentve korai halál kockázatát!1 A piros ribizli Ahogy valamennyi ribiszkeféle, a ribizli is sok C-vitamint tartalmaz, 100 grammja mintegy 30-40 mg-ot. Nem véletlenül alkalmazták már korábban is skorbut ellen. Emellett B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, valamint E-vitamin van benne említendő mennyiségben. Minden bizonnyal flavonoidjainak és béta-karotinjának köszönheti tumorellenes hatását. A málna Az ásványi anyagok közül nagy mennyiségben foglal magába cinket, magnéziumot, foszfort, káliumot és vasat is, így a vashiányos vérszegénységben szenvedő emberek számára kifejezetten ajánlott a málna rendszeres fogyasztása. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, hiszen a málna igen magas C-vitamin tartalommal i s bír, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. A nagy mennyiségű C-vitamin mellett található még benne B vitamin is, továbbá tökéletes béta karotin forrásnak is tekinthetjük. A kékszőlő A kék szőlő rendszeres fogyasztásával javítható a koncentráció, a memória és számos szóbeli és térbeli visszaemlékezés. A szőlőben lévő polifenollal kezelhető a migrén , a feledékenység, valamint meggátolható az Alzheimer-kór kialakulása. A szőlőben lévő fitovegyületek csökkentik a szívizmok károsodását, valamint szabályozzák a koleszterinszintet , így meggátolják a szívroham és más szív- és érrendszeri problémák kialakulását. A szilva A szilvát hashajtóként használják, a székrekedés természetes ellenszere . Köztudott, hogy a benne lévő olyan összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben. A gyümölcs jelentős mennyiségben tartalmaz olyan polyphenolic antioxidánsokat, mint a lutein, zeaxanthin és a cryptoxanthin. Ezek az összetevők segítenek a szabadgyökök és a reaktív oxigén elleni harcban, ami fontos szerepet játszik az öregedés folyamatában és más betegségekben. A zeaxanthina, a retina sárga foltjában levő karotinoid elnyelő szelektív anyag, melynek feltehetőleg fényszűrő szerepe van. A homoktövis A homoktövis rengeteg vitamint, továbbá béta-karotin is tartalmaz. Utóbbit a szervezetünk át tudja alakítani A-vitaminná, aminek következtében pozitív hatással van a szemünkre, a bőrünkre és a nyálkahártyáinkra . Ezen kívül azon növények csoportjába tartozik, melyekben B12 is található . Ez azért nagyon különleges, mert ez az anyagcsere folyamatokban fontos szerepet betöltő vitamin zömében csak állati eredetű élelmiszerekben fedezhető fel. Kiemelkedő koncentrációban, a citrom C-vitamin tartalmánál tízszer nagyobb dózisú C-vitamint tartalmaznak a savanykás gyümölcsök. A homoktövisnek magas az E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalma is, ezért nemcsak nyersen, ital, vagy gyógyászati készítmény formájában fogyaszthatjuk, hanem remek alkotórésze például a kozmetikumoknak is. Összetevők: Fekete bodza velő, fruktóz, fekete ribiszke velő, fekete szeder velő, csipkebogyó velő, meggy velő, piros ribiszke velő, málna velő, kékszőlő velő szilva velő, homoktövis velő, citrom sűrítmény, C-vitamin (L-aszkorbinsav), zselésítő anyag (citrus pektin), őrölt fahéj. Gyümölcsvelő tartalom: 83%.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés